X appاپلیکیشن اندروید سفریابی دریافت
اعتبار این تور به پایان رسیده است
تهران
شروع اعتبار : 2 تیر 1396
پاریس
پایان اعتبار : 31 شهریور 1396
شهر مدت اقامت هتل
پاریس 6 شب best western
B.B با صبحانه
هزینه تور
قیمت 2 تخته (هر نفر) 8,990,000 تومان
قیمت 1 تخته 11,590,000 تومان
کودک با تخت (۶ تا 12 سال) 7,990,000 تومان
کودک بدون تخت (2 تا ۶ سال) 4,990,000 تومان
نرخ کودک زیر دو سال ۶۹۰.۰۰۰ تومان می باشد.
سایر اطلاعات تور
شهر مبدا : تهران
زمان اعتبار تور : از 2 تیر 1396 تا 31 شهریور 1396
نوع سفر : هوایی
شرکت هواپیمایی : ایران ایر
مدارک لازم: اصل و ترجمهٔ رسمی اسناد مالکیت, مدارک شغلی, اصل شناسنامه, مدارک مالی و ریز حساب از قسمت بین‌المللی بانک, عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید کاملا از روبرو بدون عینک و جدید
خدمات آژانس: اقامت در هتل با صبحانه, بیمهٔ مسافرتی, تراسنفر فرودگاهی و بین شهری با اتوبوس‌های Volvo, ویزا
توضیحات :

در مرداد ماه ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان افزایش نرخ و در شهریور ۲.۰۰۰.۰۰۰ افزایش نرخ دارد.
ساعت پرواز رفت ۰۷:۱۰ زمان رسیدن به پاریس ۱۰:۵۵و برگشت از پاریس ساعت ۱۲:۲۵ و ساعت رسیدن به تهران ۲۰:۴۰
نکات مهم درباره مراحل ثبت نام و مدارک موردنیاز جهت رزرو تورهای اروپایی
مرحله اول:
۱.چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی
۲.تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر )
۳.ارسال فرم تقاضای شرکت توسط ایمیل یا مراجعه حضوری .

مرحله دوم :
تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام توررهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :
-۱ مدارک شغلی:
برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها:
کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای دانش آموزان :
گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی
برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل، عضو هئیت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و …( :
اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کارو مشخصات فردی) نام و شماره پاسپورت…( تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت.)با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین(

برای کارمندان شرکت های خصوصی:

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت ،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا ومشخصات فردی) نام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت…( تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی ) با توجه به نوع سفارت ترجیحا بهزبان لاتین( لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی ،ارائه سابقه بیمه ۱سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی .

برای کارمندان بخش دولتی:

آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی به همراه مهر )گواهی اشتغال به کار(

برای بازنشستگان :
آخرین حکم بازنشستگی /آخرین فیش حقوقی

برای کسبه:
اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان:

اصل پروانه مطب/ اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی/ اصل کارت نظام مهندسی) در صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد.

برای ساختمان سازان:

اصل گواهی ساختمان/ اصل قراردادهای کاری/ اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا :

اصل پروانه وکالت /اصل کارت وکالت

***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد)حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست ۳ ماهقبل از تاریخ سفر مسافر باشد (

مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :

ریز پرینت ۳ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر )مطابق با پاسپورت( و تائیدیه بانک مربوطه .)با توجه به نوع سفارت از ۳ ماه تا ۶ ماه متغیرمی باشد(

* برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

برای حساب هاب بلند مدت:

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه+ ریزپرینت سود حساب

حداقل مانده حساب :

*بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست ۰۴ میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانوده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل ۱۲۴ میلیون تومان موجودی داشته باشد .*

***نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد***

-۳ سند ملکی : اصل سند مالکیت بنام مسافر.

سایر مدارک :

اصل گذرنامه با حداقل ۶ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته

۳ )جدید، رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن( /۵*۰/ چهارقطعه عکس ۵

اصل شناسنامه ها

اصل سند ازدواج

نکته :

رضایت نامه محضری برای افراد زیر ۱۱ سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد. در صورت درخواست ویزا برای سفارت اسپانیا ارائه حساب بانکی برای فرزندان بالای ۱۱ سال تحت تکفل خانواده -حداقل ۱۴ میلیون تومان الزامی می باشد..

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

تلفن : 021-25712
فکس : 021-22357549
almasneshan1@yahoo.com
پاریس
8 7
7°C
نرخ ارز بانکی ، یورو : 4574 تومان
ساعت محلی 12:45 (اختلاف ساعت -1:30 )
پیش بینی فوتبال
دانلود آهنگ جدید
خرید انلاین طلا
طراحی سایت
  • دسته‌ها
  • کليه حقوق اين سايت متعلق به سفریابی می باشد . شما می توانید از سایت سفریابی در صورت پذیرش موافقت نامه کاربری استفاده نمایید.